کشاورزی، فناوری زیستی و صنایع غذایی

دانشکده کشاورزی

مکمل های خوراکی کند رهش (Slow Release Supplements
بلوس های خوراکی کند رهش نسل جدیدی از مکمل های خوراکی دام و انسان هستند که می توانند بصورت آهسته و پیوسته با یک نرخ مشخص محتوی خود را در لوله گوارش آزاد نمایند. برای این منظور لازم است از یک ماتریکس کندرهش کننده در ترکیب محصول استفاده شود که برای اولین بار در ایران دکتر احمد ریاسی و دکتر مهران شیروانی پس از سالها تحقیق و توسعه به این تکنولوژی دست یافته اند و آن را در سازمان ثبت مالکیت صنعتی ایران به ثبت اختراع رسانده اند. استفاده از این بلوس ها برای رفع نیازهای حاشیه ای و بهبود سیستم ایمنی و رفع شرایط اکسیداتیو دام های بزرگ (گاوشیری)، دام های کوچک (گوسفند و بز) و گوساله ها در نقاط مختلف دنیا رایج شده است. با مصرف این بلوسها نیاز به تزریقات مکمل های معدنی-ویتامینی رفع شده و تا حدود زیادی از استرس های وارد شده به دام جلوگیری می شود.

ارتقاء امنیت وب با وف ایرانی