ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته

دانشکده شیمی

طراحی و ساخت سنسور و آنالیزور گازهاي مونواکسیدکربن (CO) و دي اكسيد كربن (CO2) با استفاده از اسپکتروسکوپی مادون قرمز
طراحی و ساخت سنسور و آنالیزور گازهای مونواکسیدکربن (CO) و دی اكسید كربن (CO2) با استفاده از اسپکتروسکوپی مادون قرمز
ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته
شیمی
شیمی، آشکارسازی گازی، صنعت فولاد
: اندازه‌گیری گازهای کربن مونواکسید و کربن دی اکسید به کمک تکنیک اسپکتروسکوپی مادون قرمز گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها ساخت سنسورهای گازی با حداقل قیمت، دقت بالا، حساسیت مناسب، سهولت کار و در دسترس قرار داشتن آن برای همه یکی از مهمترین موضوعات تحقیق است. در این بین سنسورهای گاز بر پایه نور سهولت ساخت و در نتیجه قیمت مناسبی را بهمراه خود دارند. این سنسورها کمتر نیاز به کالیبراسیون داشته و حساسیت کمتری به وجود رطوبت دارد. سنسورهای گازی باید بطور منظم و دوره ای کالیبره و چک شوند تا از میزان دقت سنسور و سیستم قرائت آن اطمینان حاصل شود. تجربه نشان میدهد که  در بازه زمانی 30 روزه بعد از نصب سنسور بهتر است سنسور بطور مرتب مانیتور و چک شود، چرا که میزان تطابق پذیری یا Adaptability  سنسور با محیطی که در آن نصب شده است در همین مدت 30 روز مشخص خواهد شد.  هر چند مسائل و مشکلاتی مانند اثر حرارت مستقیم، میزان رطوبت، و لرزش محل نصب تاثیر خود را براحتی در طی این سی روز نشان میدهد. کالیبریشن سنسورهای گازی در محل بسیار ساده تر از روش کالیبراسیون آزمایشگاهی است.