ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته

طراحی و ساخت اتوی ضدعفونی کننده کابینتی لباس
ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته
مهندسی نساجی
تجهیزات ضد عفونی واتوی لباس در خانه ها، هتلها، مهمانسرا ها و مراکز اقامتی، بیمارستانها، مهدکودک ها وکارگاه های تولید پوشاک
طراحی و ساخت اتوی ضدعفونی کننده کابینتی لباس
: این دستگاه می تواند کاربرد بسیاری زیادی در خانه ها، هتل ها ، مهمانسراها ، مراکز اقامتی ،فروشگاه های بزرگ پوشاک ، بیمارستنها و مهد کودک ها جهت اتو و ضدعفونی لباس کارکنان و بیماران ، کارگاه های تولید پوشاک و هم چنین برای ضدعفونی لباس کودکان در مهد کودک و ضدعفونی لباس زیر داشته باشد. از دلایل انتخاب این موضوع میتوان به دلایل زیر اشاره کرد : موجود نبودن چنین فناوری در بازار هدف احساس نیاز به وجود چنین فناوری با توجه به ظرفیت ها در بین اقشار مختلف اهمیت زمان و بهداشت در زمان کنونی اشتغال زایی پاسخگویی به نیاز های داخل با هزینه کمتر نسبت به واردات و جلوگیری از خروج ارز گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها این فناوری را میتوان به راحتی تولید کرد به دلیل وزن کم و ابعاد مناسب میتوان ان را به اسانی جابجا کرد و در گوشه ای دلخواه قرار داد. این محصول جایگزین مناسبی برای اتو ها و پرس های دستی است.زیرا توانایی جلو گیری از آسیب های احتمالی ناشی از تماس جسم داغ با لباس (سوختن و...) ، راحتی کار وصرفه جویی درزمان را دارد . این دستگاه کاربرد بسیار زیادی درخانه ها، هتلها، مهمانسرا ها ،و مراکز اقامتی ،بیمارستانها،مهدکودک ها وکارگاه های تولید پوشاک ،جهت ضد عفونی واتوی لباس دارد . مهمترین مؤلفه ها یا شاخصه‌های جدید بودن و نوآوری طرح رفع چروک البسه با آب و جریان هوای گرم بدون تماس جسم داغ با لباس. ضد عفونی لباس با UV وبدون استفاده از مواد شیمیایی حساسیت زا. راحتی کار و صرفه جویی در زمان اهمیت زمان و آراستگی ظاهری در زندگی امروزی و همچنین بهداشت به خصوص در افراد آسیب پذیر (کودکان ،سالخوردگان وبیماران ) موجب احساس نیاز به چنین دستگاهی شده است . این دستگاه علاده بر رفع چین وچروک البسه به صورت کامل در عین ایمن بودن قادر به ضد غفونی کامل البسه و طراوت انها است ودر مصرف انرژی نیز صرفه جویی بسیاری کرده و بهره وری بالاتری دارد . از طرفی این دستگاه به دلیل طراحی مهندسی و ساده دارای درصد بالایی از شاخص قابلیت تعمیر و نگهداری است . اصول کار این دستگاه به این صورت است که سرتاسر لباس درون دستگاه تحت کشش قرار می گیرد و بر روی آن آب اسپری شده و سپس در معرض دمش هوای گرم ودر صورت لزوم اشعه فرابنفش قرار می گیرد تا لباس به صورت مطلوب صاف و ضدعفونی شود. تست عملیاتی شدن و نتیجه آزمایشات در پایان پیوست گردیده است. تصاویر و محتوای گرافیکی مرتبط تصویری از سامانه طراحی و ساخته شده: