ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته

ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته
مهندسی مکانیک
ماشین‌های دوار و تجهیزات وابسته
طراحی و ساخت دستگاه نورد حلقه هدف از اجرای پژوهش، کاربردها، مزیت‌ها و ضرورت انجام پروژه: کیفیت محصولات فولادی وابستگی شدیدی به کارگرم روی قطعات دارد به همین دلیل 80% محصولات فولادی به صورت نورد شده به بازار عرضه می شوند. ایران با تولید سالانه نزدیک به 30 میلیون تن فولاد از بزرگترین تولید کنندگان فولاد در خاورمیانه است. حلقه های فولادی که در صنایع پیشرفته مانند صنایع هوافضا بکار می روند نیاز به دستگاه نورد مخصوصی دارند که با طراحی و ساخت این دستگاه در دانشگاه صنعتی اصفهان ایران به یکی از معدود کشورهای دارنده این تکنولوژی تبدیل شده است. گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها دستگاه نورد حلقه دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان قادر است حلقه هایی تا ارتفاع 20 سانتیمتر و قطر 70 سانتیمتر را تولید کند. هم اکنون از دستگاه به صورت سرد و برای امور تحقیقاتی (با استفاده از مواد جایگزین نورد گرم مانند سرب) استفاده می شود درصورت حمایت امکان ارتقاء دستگاه برای انجام نورد گرم فولاد وجود دارد. تصاویر و محتوای گرافیکی مرتبط: دستگاه نورد حلقه دانشگاه صنعتی اصفهان (طراحی و ساخت دانشکده مهندسی مکانیک)