ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته

ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته
مهندسی نساجی
کنترل تولید
سامانه اندازه گیری، کنترل و پردازش رنگ دیجیتالی اندازه گیری و کنترل رنگ بطور مرسوم با استفاده از دستگاه های کالریمتر و اسپکتروفتومتر انجام می گیرد. با توجه به گسترش ارتباطات رنگی، تغییرات سریع مد و نیز وجود نمونه هایی که امکان اندازه گیری آنها با این دستگاه های مرسوم وجود ندارد یا همراه با خطای فاحش است، استفاده از دستگاه های دیجیتالی اندازه گیری رنگ مانند اسکنر و دوربین دیجیتالی به شدت توسعه یافته است و کاربرد های متنوعی در صنایعی که به نوعی با اندازه گیری، کنترل رنگ و ارتباطات رنگی سروکار دارند، پیدا کرده است. کاربردهای این سامانه متنوع بوده و از جمله مواردکاربرد این سامانه می توان به صنایع نظامی، پزشکی، نساجی، رنگ، کشاورزی، غذایی، طراحی و هنر، معماری و مرمت آثار باستانی اشاره کرد. سامانه اندازه گیری رنگ که ثبت اختراع نیز شده است، متشکل از یک دوربین دیجیتالی یا اسکنر، کابینت نوری، چارت های رنگی تهیه شده برای هر کاربرد خاص و نرم افزار کنترل سامانه و اندازه گیری رنگ و پردازش های مربوطه است. این سامانه با افزودن یک نمایشگر رنگ دقیق ،کالیبراتور و نرم افزار کنترلی برای ارتباطات رنگی نیز توسعه یافته است.