مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری های شیمیایی

مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری شیمیایی دانشکده مهندسی نساجی
فیلتراسیون
تولید فیلترهای الیافی مورد استفاده در cooling center مراکز فناوری اطلاعات
: تولید فیلترهای الیافی مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه با هدف بومی سازی دانش تولید این نوع از فیلترها و عدم وابستگی به شرکت های خارجی. هدف اصلی، طراحی مهندسی میکروساختار فیلتر جهت دستیابی به حداکثر راندمان و طول عمر و حداقل افت فشار بود. گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها این پژوهش طی قراردادی فیمابین
مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان و مرکز فناوری اطلاعات منعقد گردید. فیلترهای تولید شده در مقایسه با نمونه های تهیه شده از کمپانی های معتبر امریکایی و فرانسوی عملکرد بسیار مطلوبی از نقطه نظر راندمان، افت فشار و طول عمر دارند. ضمن آنکه قیمت محصول یک ششم نمونه های مشابه خارجی است. این فیلترها به دلیل افت فشار پایین باعث افزایش راندمان خنک سازی تجهیزات الکترونیکی حساس مرکز فناوری اطلاعات می شود. ضمن آنکه هزینه انرژی و صدای محیط نیز به مقدار قابل ملاحظه ای کاهش می یابد. تصاویر و محتوای گرافیکی مرتبط تصویری از سامانه طراحی و ساخته شده: