ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته

مهندسی نساجی
پیش بینی سازوکار انتقال رطوبت و حرارت از لباس
تدوین دانش فنی ساخت دستگاه شبیه ساز بدن
: یکی از مهمترین شاخه های صنعت نساجی، بخش پوشاک به عنوان آخرین حلقه زنجیره تولید است. برای تولید یک منسوج و پوشاک مهندسی شده برای کاربرد خاص و در شرایط متفاوت آب و هوایی، خواص انتقال حرارت و رطوبت در پوشاک مهم‌ترین عاملی است که باید بدان توجه شود. بهترین مثال برای این مورد تولید لباس‌های کوهنوردی است که خواص انتقالی منطبق با شرایط کاربردی را دارند. این مسئله در بخش راحتی پوشاک به صورت تخصصی مورد بررسی قرار می‌گیرد. برای ارزیابی خواص راحتی حرارتی- رطوبتی منسوجات، روش‌ های ذهنی با تکیه بر استفاده از آزمودنی های انسانی با مشکلات و‌ محدودیت های زیادی روبرو است. از این‌رو بهترین روش‌، استفاده از ابزارهای اندازه‌گیری دقیق آزمایشگاهی منطبق با استانداردهای تعریف شده است. لذا دستیابی به دانش ساخت دستگاه شبیه ساز بدن و در قدم بعدی تولید مانکن‌های حرارتی یکی از ضروری‌ترین بخش های تحقیقاتی در زمینه پوشاک به منظور پیشبرد اهداف دانشکده محسوب می‌شود. گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها پس از تدوین طرح منطبق با استانداردها و نمونه‌های مشابه، همکاری و مشاوره با شرکت‌های ساخت تجهیزات الکترونیکی برای ساخت دستگاه ضروری است. تصاویر و محتوای گرافیکی مرتبط تصویری از سامانه طراحی شده: