برخی از محورهای تحقیقاتی گروه علوم و صنایع غذایی
محور پژوهش
کشاورزی، فناوری زیستی و صنایع غذایی
پژوهشکده/دانشکده
کشاورزی
حوزه پژوهش
بیوتکنولوژی کشاورزی
عنوان
برخی از محورهای تحقیقاتی گروه علوم و صنایع غذایی
هدف از اجرای پژوهش، کاربردها، مزیتها و ضرورت انجام پروژه
: توسعه تکنولوژی تولید نانهای ایرانی با استفاده از BOT توسعه فناوری تبدیل بلوط به فراورده هایی با ارزش افزوده بالا (روغن، نشاسته، تانن و آرد بلوط) توسعه فناوری تبدیل هندوانه به فراورده هایی با ارزش افزوده بالا (روغن، پکتین،... ) توسعه فناوری تولید انار دان بسته بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده