صنایع فولاد و فلزات

دانشکده مهندسی مواد

ایجاد پوشش های رویه  سخت برای  افزایش مقاومت در برابر سایش با استفاده از فرایند رویه سختی (Cladding)
ایجاد پوشش های رویه سخت برای افزایش مقاومت در برابر سایش با استفاده از فرایند رویه سختی (Cladding)
صنایع فولاد و فلزات
مهندسی مواد
پوشش های رویه سخت
: یکی از مهمترین قطعات در صنایع فولاد سازی غلطک ها می باشند، که در قسمت های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. هدف از پژوهش های انجام شده در این حوزه، ایجاد و توسعه این پوشش ها به منظور افزایش عمر کاری این غلطک ها و کاهش توقفات تولید می باشد. گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها پژوهش در این حوزه فیمابین گروه تحقیقاتی اینجانب در دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان و شرکت های میرکو و بهسازان غلطک صورت گرفته است، و در حال انجام است. از جمله دستاوردهای این پژوهش ها درک بهتر از علل سایش و تخیب این غلطک ها و افزایش عمر مفید ان ها با ایجاد پوشش های رویه سخت با عمر بالاتر از پوشش های رایج می باشد. تصاویر و محتوای گرافیکی مرتبط تصویری ازیک غلطک تحت فرایند رویه سختی: