صنایع فولاد و فلزات

مهندسی نساجی
بهسازی خاک
استفاده از الیاف و سیمان در تثبیت ترانشه های معابر شهری اصفهان
: ترانشه های حفاری شده در محل معابر شهری از این جهت که امکان تراکم بخشی به خاک بستر فراهم نیست، محل وقوع نشست روسازی هستند. تثبیت و بهسازی خاک با استفاده از مصالح و افزودنی های ارزان قیمت یکی از روش های نوین مورد توجه محققین است. مخلوط الیاف پلی پروپیلن و سیمان به منظور بهبود خواص مقاومتی خاک ریزدانه موجود در ترانشه های شمال شهر اصفهان به کار رفت. گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها این پژوهش طی قراردادی فیمابین دانشگاه صنعتی اصفهان و شهرداری اصفهان در سال 1397 در خیابان بهارستان (کاوه) اصفهان انجام شد و با موفقیت به اتمام رسید. ترانشه فیبر نوری به طول 120 متر و عرض 50 سانتی متر با ماسه 0-3 میلی متر پر شد و سپس لایه سابگرید با مخلوط سیمان و الیاف پلی پروپیلن تثبیت گردید. این مساله سبب حفط مصالح موجود و جلوگیری از نشست روسازی در محل ترانشه شد. تصاویر و محتوای گرافیکی مرتبط تصاویری از پروژه: