برق و الكترونیک، لیزر و فوتونیک

اویونیک
تجهیزات ارتباطی، مخابراتی، اویونیک و هوافضا
گیرنده سامانه ناوبری-نظارتی ADS-B
: این سامانه جهت نمایش بلادرنگ اطلاعات پروازهای هواپیماهای مجهز به این سامانه را داراست. این گیرنده می‌تواند بر روی برج مراقبت فرودگاه و همچنین خودروها متحرک نصب شود. مهم‌ترین ویژگی‌های این سامانه عبارتند از: •دریافت و نمایش بلادرنگ اطلاعات 1090ES) ADS-B) شامل موقعیت، سرعت، ارتفاع، نام ایرلاین، نوع هواپیما، شماره ایکائو هواپیما و ... •محاسبه فاصله، زاویه سمت، زاویه ارتفاع و سرعت نسبی پرنده نسبت به نقطه مرجع •رسال اطلاعات بر روی رابط شبکه اترنت •وانایی دریافت سیگنال پرنده تا شعاع 350 کیلومتری •ذخیره‌سازی اطلاعات دریافتی برای هر پرنده به صورت مجزا •دریافت اطلاعات چندین هدف از رادار خارجی و مقایسه با اطلاعات ADS-B •ارسال اطلاعات پردازش شده ADS-B به یک سیستم خارجی •افزونگی دوگانه (Dual Redundant) در سخت‌افزار برای افزایش قابلیت اطمینان •قابلیت مانیتورینگ وضعیت سخت‌افزار سیستم از طریق رابط کاربری •تغذیه سیستم با استفاده از POE •ابعاد مدل ADSB1903: 30cm-30cm-12cm •ابعاد مدل ADSB2010: 30cm-20cm-17cm گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها این مجموعه شامل دو عدد آنتن به همراه دستگاه گیرنده اصلی است که از طریق کابل شبکه داده‌ها را به واحد زمینی ارسال و از آنجا به کامپیوتر نمایش اطلاعات منتقل می‌کند. نرم‌افزار توسعه داده شده پس از پردازش داده‌های دریافتی، آن را بر روی نقشه یا PPI نمایش می‌دهد. این گیرنده قابلیت نصب بر روی برج مراقبت یا خودروهای متحرک را داراست. سیستم سخت‌افزاری به صورت افزونگی دوگانه (Dual-Redundant) با قابلیت مانیتورینگ وضعیت سخت‌افزاری و ریکاوری خودکار طراحی و پیاده‌سازی شده است. همچنین می‌توان با بهره‌‌گیری از مجموعه‌ چند گیرنده ADS-B و شبکه اینترنت پوشش سامانه ADS-B را در منطقه وسیعی ایجاد نمود. تصویری از سامانه طراحی و ساخته شده: