تجهیزات و ملزومات پزشکی

مهندسی برق و کامپیوتر
پیش بینی بقاء و کاهش ریسک و هزینه عمل پیوند
پیش بینی بقاء پیوند سلولهای بنیادی
: پیوند سلولهای بنیادی خونساز یک روش درمانی برای بیماریهای بدخیم و غیر بدخیم خونی است که از 1960 تا کنون برای بیماریهای بسیاری مورد استفاده واقع شده است. با وجود پیشرفتهای زیادی که در این روش ایجاد شده، همچنان میزان مرگ و میر و عوارض پس از پیوند چشمگیر است و بهبود در این روش نیاز می باشد. از این رو مطالعات کارآزمایی بالینی و گذشته نگر در این حوزه به یافتن عوامل موثر در پیوند و بهبود روش درمانی می پردازد که سعی در تشخیص احتمال موفقیت پیوند میان دهنده و گیرنده مورد نظر دارد. پیش بینی بقا پیوند می توانند به متخصصین در انتخاب روش درمانی مناسب و انتخاب دهنده مناسب تر از میان دهندگان موجود و به بیماران در تصمیم گیری پیرامون درمان خود کمک کنند و همچنین منجر به کاهش مرگ و میر و هزینه های بیماران و دولت شود. گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها در این پژوهش ابتدا بطور مفصل داده‏های پزشکی مورد تحلیل قرار می گیرد و سپس تلاش بر ارائه سیستم هوشمندی است که بر پایه تحلیلهای انجام شده و الگوریتم های یادگیری عمیق بتواند دقت پیش بینی را افزایش دهد. نتیجه این پژوهش دقت پیش بینی بالاتر نسبت به مدل های جهانی موجود و پیاده سازی نرم افزار پیش بینی و کمک تصمیم یار در فاز مقدماتی است.