مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری های شیمیایی

مهندسی نساجی
تولید محصولات کاربردی بافندگی تاری-پودی
طراحی و تولید پارچه های صنعتی تاری -پودی خارزنی شده
: هدف از اجرای این پژوهش طراحی مهندسی و تولید پارچه تاری-پودی خارزنی شده با ساختار مشخص می باشد. طراحی مهندسی و هدفمند محصولات از جمله زمینه های بسیار مهم تحقیقاتی در حوزه صنعت نساجی است. در این پژوهش با توجه به اهداف و زمینه کاربرد سازه نساجی، ساختار پارچه تاری- پودی و همچنین مواد اولیه آن انتخاب شده و با استفاده از ماشین بافندگی تاری-پودی نمونه مورد نظر تولید شده است. همچنین در ادامه فرایند تولید، ضمن تکمیل پارچه تولید شده ، فرایند خارزنی آن با تنظیمات مشخص صورت گرفته است. گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها از جمله دستاوردهای این پژوهش دستیابی به دانش فنی و پارامترهای فنی مرتبط با تولید ساختار تاری-پودی مهندسی با کاربرد خاص بود. همچنین در طی این پژوهش فرایند تولید محصول مورد نظر از مراحل آهارزنی، بافندگی و تکمیل مشخص شده است. فرایند خارزنی پارچه تاری-پودی و بهینه سازی پارامترهای این فرایند از جمله دستاوردهای مهم مرتبط است.