تجهیزات و ملزومات پزشکی

مهندسی نساجی
منسوجات هوشمند
طراحی و تولید مهندسی لباسهای هوشمند ثبت علائم حرکتی و حیاتی ورزشکاران
: امروزه استفاده از مسنوجات هوشمند در کاربردهای مختلف توجه بسیار زیادی را به خود جلب نموده است. استفاده از منسوجات هوشمند در صنایع پزشکی، ورزشی، نظامی و.... کاربردهای بسیار متنوعی را پیدا کرده است و دامنه استفاده از انها به طور چشمگیری در حال افزایش است. در این پژوهش لباس بالاپوش ورزشکاران رشته های مختلف با تکیه بر حسگرهای مبتنی بر منسوج و همچنین حسگرهای خاص طراحی شده و از سوی دیگر نرم افزار مورد استفاده در این سیستم که قابلیت پردازش اطلاعات تمامی نفرات یک تیم ورزشی را نیز دارد، طراحی می شود. گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها از جمله دستاوردهای این پژوهش طراحی حسگرهای مبتنی بر منسوج وبهینه سازی پارامترهای مختلف آن بود. در مرحله دوم طراحی مدارهای الکترونیک مرتبط با حسگرهای مختلف این ساختار ودر نهایت نرم افزار پردازش اطلاعات حاصل از حسگرهای مختلف است. قابلیت این نرم افزار نمایش گرافیکی فاکتورهای مختلف مربوط به هر ورزشکار در خلال تمرین و یا مسابقه است.