تجهیزات و ملزومات پزشکی

مهندسی نساجی
منسوجات هوشمند
طراحی و تولید مهندسی لباسهای هوشمند ثبت علائم حرکتی و حیاتی جنین
: امروزه استفاده از مسنوجات هوشمند در کاربردهای مختلف توجه بسیار زیادی را به خود جلب نموده است. استفاده از منسوجات هوشمند در صنایع پزشکی، ورزشی، نظامی و.... کاربردهای بسیار متنوعی را پیدا کرده است و دامنه استفاده از انها به طور چشمگیری در حال افزایش است. در این پژوهش یک کمربند حاوی حسگرهای مبتنی بر منسوج که علائم حیاتی و حرکتی جنین درون شکم مادر را ثبت می کند، طراحی شده است. در طراحی این کمربند عوامل مختلف اثرگذار برروی صحت و دقت سیگنال قلب استخراج شده جنین مورد بررسی قرار گرفته و شرایط بهینه طراحی آن مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. با طراحی این کمربند امکان بررسی برخط و دائم جنین بدون نیاز به مراجعه مادر به مراکز درمانی فراهم می شود. گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها از جمله دستاوردهای این پژوهش طراحی حسگرهای مبتنی بر منسوج جهت ثبت و استخراج سیگنال جنین است. همچنین تحلیل نرم افزاری لازم جهت بهینه سازی پارامترهای مرتبط با سیگنال قلب جنین و از سوی دیگر علائم حرکتی آن است.