تجهیزات و ملزومات پزشکی

تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشکده مهندسی نساجی
منسوجات هوشمند
طراحی و تولید مهندسی جوراب های هوشمند کنترل زخم در بیماران دیابتی
: امروزه استفاده از مسنوجات هوشمند در کاربردهای مختلف توجه بسیار زیادی را به خود جلب نموده است. استفاده از منسوجات هوشمند در صنایع پزشکی، ورزشی، نظامی و.... کاربردهای بسیار متنوعی را پیدا کرده است و دامنه استفاده از انها به طور چشمگیری در حال افزایش است. در این پژوهش با استفاده از خازنهای طراحی شده مبتنی بر منسوج و قراردهی آنها در قسمت پایین جوراب، نحوه توزیع فشار در کف پای بیماران دیابتی به طور برخط مورد ارزیابی و تحلیل قرار می گیرد. گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها از جمله دستاوردهای این پزوهش طراحی و بهینه سازی پارامترهای مختلف مرتبط با طراحی خازنهای مبتنی بر منسوج با هدف استفاده از آنها در ساختار جوراب های مورد استفاده بیماران دیابتی است. از سوی دیگر طراحی یک سامانه نرم افزاری ارزیابی توزیع فشار در کف پای بیمار نیز از جمله دستاوردهای این پژوهش است.