فناوري اطلاعات و ارتباطات و نرم‌افزارهاي رايانه‌اي

فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم افزارهای رایانه ای دانشکده مهندسی نساجی
بهینه سازی فرایند بافندگی
بررسی و طراحی سیستم نرم افزاری ارزیابی عیب setmark در پارچه های تاری-پودی
: عیب setmark یکی از پیچیده ترین عیوب پارچه در فرایند بافندگی تاری- پودی است و دلایل مختلفی از جمله خصوصیات مواد اولیه و همچنین تنظیمات مختلف ماشین برروی آن اثر گذار است. هدف از اجرای این پژوهش بررسی پارامترهای اثرگذار برروی شدت این عیب برروی پارچه و طراحی یک سیستم تصویر برداری جهت ارزیابی این عیب است. با انجام این پروژه علاوه بر اینکه کارخانجات بافندگی توانایی رفع این مشکل را تا حد امکان پیدا می کنند ، این قابلیت نیز فراهم می شود تا بتوان در سریعترین زمان ممکن شدت این عیب و تاثیر پارامترهای مختلف ماشین برروی آن را نیز مورد بررسی قرار داد. گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها از جمله دستاوردهای این پروژه صنعتی ارائه نرم افزار بررسی و ارزیابی عیب setmark و همچنین طراحی یک سیستم نرم افزاری مرتبط است.