نفت، گاز و پتروشيمي

مهندسی شیمی
بهینه سازی تولید و کاهش ضایعات در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی
استفاده از هیدرات جهت ذخیره سازی گاز
: استفاده از پدیده هیدرات گازی جهت انتقال گاز به عنوان یکی از موضوعات مهم تحقیقی و تجاری در حال بررسی در سر تاسر جهان می باشد و به علت ساختار خاص هیدرات، قابلیت ذخیره سازی حجم قابل توجهی گاز طبیعی از گاز را دارد. افزایش حجم گاز ذخیره شونده، تعیین شرایط بهینه تشکیل هیدرات و پایداری ساختار تشکیل شده هیدرات از مهمترین جنبه های بررسی شده توسط دانشکده مهندسی شیمی و نفت می باشد. علاوه بر مزیت های اقتصادی مهم، در زمان تقاضای بالا برای انرژی، ساختارهای ذخیره کننده گاز به عنوان یک منبع مطمئن تامین انرژی بوده و از نظر سیاسی نیز کشور را در این مواقع خاص کمبود در بازار کاملا ایمن خواهد نمود. گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها تعداد قابل توجهی پروژه در دانشگاه صنعتی اصفهان در حوزه هیدرات ها و کاربرد مختلف ان چه از جهت تشکیل هیدرات و یا ممانعت از تشکیل ان در حال انجام می باشد. دستگاههای تشکیل هیدرات و آنالیز آن در دانشکده مهندسی شیمی موجود بوده و در صورت حمایت قابل توجه صنعت، امکان ایجاد زنجیره اقتصادی این موضوع نیز کاملا ممکن می باشد.