صنایع فولاد و فلزات

دانشکده معدن

ارتقاء سخت افزار داده برداری و طراحی نرم افزار داده برداری و تحلیل سیستم تست کشش
صنایع فولاد و فلزات
معدن
فنی مهندسی نرم افزاری
: هدف ارتقاء سیستم داده برداری تست کشش فولاد مبارکه و نیز طراحی نرم افزاری جهت تحلیل بهینه اطلاعات به دست آمده است گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها این قرارداد فی مابین دانشگاه صنعتی اصفهان مجتمع فولاد مبارکه اصفهان منعقد شده است. خواص مكانیكی مواد از مهمترین پارامترهای موثر در انتخاب یا رد یك محصول جهت استفاده در صنعت میباشد. تست کشش یکی از معمولترین آزمونها جهت بررسی خواص مکانیکی مواد میباشد. مبنای انتخاب نمونه، تنظیم پارامترهای موثر در تست ، نحوه انجام تست و همچنین نحوه استخراج نتایج از داده های خام، توسط استانداردهای خاص متالورژی مشخص میگردد. موضوع این پژوهش طراحی یك نرم افزار جدید و ارتقاء سخت افزار جهت یک سیستم نمونه تست کشش میباشد. هرچند نتایج حاصل میتواند در مورد دستگاههای دیگر تست نیز كاربرد داشته باشد. در مرحله اول این پژوهش (مطالعه و جمع آوری اطلاعات) به مطالعه پروتكل ارتباطی و استاندارد IEC625 و همچنین مطالعه و آشنایی با سیستم فعلی و شناخت قابلیتهای نرم افزاری و سخت افزاری آن پرداخته می شود. در طراحی سخت افزار و نرم افزار جدید تاکید بر راهکار مبتنی بر PC می باشد. نرم افزار مبتنی بر PC از طریق یک واسط سخت افزاری با حسگرها ارتباط برقرار خواهد کرد.