ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته

دانشکده شیمی

طراحی و ساخت یک سنسور آنالیزور همزمان گازهاي دي اكسيد كربن و متان و همچنین يک سنسور 4CH (در محدوده 0 الی-80 درصد متان) بصورت On-line با استفاده از اسپکتروسکوپی مادون قرمز
طراحی و ساخت یک سنسور آنالیزور همزمان گازهای دی اكسید كربن و متان و همچنین یک سنسور 4CH (در محدوده 0 الی-80 درصد متان) بصورت On-line با استفاده از اسپکتروسکوپی مادون قرمز
ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته
شیمی
شیمی، آشکارسازی گازی
: طراحی سنسور برای اندازه‌گیری غلظت CO2 و CH4 در نمونه گازی گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها نمونه های گازی معمولاً دمای بالایی دارند و در آنها بخار آب نیز وجود دارد. چون باند جذبی آب به باند جذبی گازهای CO2 و CH4 نزدیک است، وجود بخار آب می‌تواند مشکلاتی در اندازه‌گیری ایجاد کند. بنابراین سیستم باید بتواند پیش از ارسال گاز به محفظه‌های اندازه‌گیری CO2 و CH4 هم دمای گاز را کم کند و هم آب موجود در آن را حذف نماید. همچنین، مسائل حفاظتی و ایمنی، مثل قطع سیستم در صورت کارنکردن بخش کاهش دما باید در نظر گرفته شود. تامین ولتاژهای تغذیۀ لازم برای بخشهای مختلف نیز از مسائلی است که باید در طراحی در نظر گرفته شود.