مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری های شیمیایی

شیمی
شیمی زئولیت
تجزیه پلی کلروبای فنیلها با استفاده از نانوذرات ZnS وCdS
: استفاده از نانوذرات جهت تجزیه ترکیبات فنیل‌داردر روغن‌ها گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها نانو ذرات ZnS تثبیت شده بر سطح بنتونیت ) (Ben-nc-ZnS و نانو ذرات CdS تثبیت شده بر روی بنتونیت (Ben-nc-CdS)، تجزیه پلی کلرو بای فنیل های موجود در روغن های آسکارال را فتوکاتالیز کرده اند، و محصول نهائی بای فنیل و نهایتا" منوکلروبای فنیل بوده اند. طی این فرآیند نمونه روغن حاوی ترکیب های PCB در حلال تولوئن در معرض تابش ماوراء بنفش با طول موج 2500-3600 Å با استفاده از یک لامپ فشار بالای جیوه در یک راکتور طراحی شده قرار می گیرد. الکترون های تحریک شده به لایه هدایت ) (Ben-nc-ZnS و (Ben-nc-CdS) دارای چنان پتانسیل کاهندگی بالائی هستند که این گونه های فعال شده قادرند ترکیب های PCB را بکاهند، و منجر به بدون کلر شدن متوالی مولکول های PCB شوند.کاتالیزور Ben-nc-ZnS فعالیت کاتالیزوری بالاتری در مقایسه با کاتالیزور Ben-nc-CdS نشان داده است، که این می تواند به پتانسیل کاهندگی بیشتر آن نسبت داده شود. فعالیت بیشتر کاتالیزورهای Ben-nc-ZnSو Ben-nc-CdS در مقایسه با شکل توده ای ZnS و CdS می تواند ناشی از آثار اندازه کوانتمی و جذب بیشتر مولکول های PCB روی سطح فتوکاتالیزور ها باشد.