انرژي‌هاي نو

مهندسی برق و کامپیوتر
انرژی تجدید پذیر برای شارژر های بیسیم وسایل الکترونیکی
ایجاد دانش فنی و ساخت اتاق شارژر بیسیم با انرژی تجدید پذیر
: دستیابی به تکنولوژی شارژرهای بیسیم بر پایه انرژی های تجدید پذیر که نیاز فعلی و آینده بشر می باشد و رسوب این دانش می تواند هم بازار داخلی و هم بازار بین المللی بسیار خوبی داشته باشد.با ایجاد این دانش، می توان تنوعی از محصولات شارژر بیسیم، پاور بانک با انرژی نو، اتاق شارژ بیسیم، اتاق سبز بیسیم و یا ترکیبی از این محصولات را ایجاد نمود. گزارش و شرح زیرساخت‌ها، فعالیت‌ها، و دستاوردها امروزه وسایل ارتباطی و الکترونیکی از مهمترین وسایل مورد نیاز انسان می باشد و تمامی کارها و حتی آموزش اشخاص در دوران کرونا به مسایل ارتباطی گره خورده است. از مهمترین محدودیت های این وسایل شارژ باطری آنها می باشد. دو تکنولوژی که می تواند بسیار در آینده نزدیک مورد توجه بیشتر قرار گیرد، شارژ بدون سیم در حین کار با تلفن همراه و شارژ با استفاده از انرژی تجدید پذیر در طول روز می باشد. شارژهای بیسیم، شارژهای خورشیدی و پاور بانکهای خورشیدی و ترکیب این موارد نیاز جدی بشر امروز می باشد. این مسیر و دانش فنی آن می تواند در کشور ایجاد شود و ضمن استفاده در داخل کشور، برای صادرات نیز آینده مطلوبی دارد. لذا در این مسیر توصیه می گردد تا حمایت مناسبی از بستر این دانش فنی انجام شود زیرا حتی پیش بینی می شود که در داخل محیطهای بسته در آینده نزدیک، تامین توان از طریق سلولهای خورشیدی نصب شده بر روی بام و یا دیوارها انجام شود و انتقال آن نیز به صورت کاملا بیسیم شدن پیش برود. هدف از این طرح، ساخت یک اتاق که با انرژی تجدید پذیر تغذیه می شود و داخل آن به راحتی وسایل الکترونیکی می توانند به صورت بیسیم شارژ شوند می باشد. اگر وسیله به صورت ذاتی از تکنولوژی شارژ بیسیم پشتیبانی کند که سعی میگردد ساختار با آن سازگار باشد. برای اکثر وسایل که از تکنولوژی بیسیم حمایت نمی کنند، هدف ایجاد یک شارژر با خروجی USB، و یا فیشهای الکترونیکی است که به قاب وسیله بچسبد و در طول اقامت در اتاق کار شارژ و توان دهی وسیله را انجام دهد. هدف ایجاد توان لازم برای ساختارهای الکترونیکی و کم مصرف می باشد. با ایجاد دانش چنین اتاقی، به صورت خود به خود، دانش فنی وسایل بسیاری که می توانند با استفاده از انرژی تجدید پذیر و یا به صورت بیسیم یا ترکیب هر دو مورد شارژ وسایل الکترونیکی را انجام دهند فراهم می گردد.